Søg
  • Mie Liv Hansen

Hvis dit liv var en film.....Ville du så genopleve "indholdet"? Har du nogensinde spurgt dig selv, om du lever det liv, du virkelig drømmer om, og om dit arbejdsliv giver mening? Hvorvidt de karrierevalg, du foretager dig, virkelig er dine? Kan dit arbejdsliv blive endnu bedre og give bedre mening? Ved du, hvor du er på vej hen? Enkle spørgsmål, som mange af os finder overraskende svære at stille/svare på.


Du kan ikke gå tilbage og starte forfra i dit liv, men du kan skabe en ny og bedre vej fremad for dig selv i den komplekse og konstant foranderlige verden, vi lever i. Det kræver måske et nyt tankesæt krydret med lidt mod.


"The Life Bridge"

I bogen i med ovennævnte titel beskæftiger forfatteren Ulrik Nerløe sig med, hvordan man med sin personlige rejse fra det ubevidste til det bevidste viser, hvordan du

· Identificerer, visualiserer og tiltrækker det,  du drømmer om

· Udfordrer og ændrer vaner der forhindrer positiv forandring

· Finder dit autentiske jeg og bliver mere bevidst om din energi

· Kommer i kontakt med din intuition og opdager, hvor fantastiske muligheder, det giver

· Træffer beslutninger med dit hjerte og intuition - og ikke kun dit hoved

· Identificerer energityper og deres indflydelse på dig - og andre


I junglen af bøger, som fokuserer på livskvalitet og balance, står denne bog ud. Den anvendte struktur og metode er enkel og meget nyttig. Man læser sjældent bøger som denne, hvor du får enkle, men effektive værktøjer til at forbedre dit liv. Ulrik lykkes gennem ærlighed og nemt forståeligt sprog - og opgaver, hvis man laver dem (bagerst i bogen). Jeg kan stærkt anbefale denne bog til dig, der ønsker at opnå ændringer med reel indvirkning.


4 visninger0 kommentarer
KONTAKT

H C Andersens Boulevard 9, 1. th.1553 København V, Danmark

+45 3030 4996

mieliv.dk@gmail.com

Lisberg Interim

  • LinkedIn Social Ikon
  • Black Facebook Icon

© 2020 by Mie Liv Hansen